+47 62 82 88 28 | marked@norskebacker.no |

Vil du bli en del av vårt drømmeteam?

Salgsingeniør – varmeløsninger

På grunn av sterk vekst ser vi etter en ny kollega til vårt salgsteam. Du vil bli del av et faglig sterkt miljø som løser interessante og krevende oppgaver rundt oppvarmingsløsninger til offshore, VVS, HVAC, prosessindustri ol.

Vi ser lyst på fremtiden da det er stor etterspørsel etter våre løsninger for elektrisk oppvarming. Som en del av det grønne skiftet velger mange å gå fra fossile kilder til fornybar energi.

Du bidrar med tekniske løsninger og ser både helheten og de viktige detaljene. Vi jobber målrettet i team og er avhengige av at alle tar ansvar, er strukturerte og utviser meget gode samarbeidsevner. Hvis du i tillegg er faglig nysgjerrig så er du akkurat den vi leter etter!

Løsningen du kommer frem til i samarbeid med dine kunder og kollegaer, blir produsert i sin helhet her på Kongsvinger!

Kvinner oppfordres til å søke!


Hva består hverdagen din av?

  • Utarbeide tilbud og løsninger etter innkommende kundeforespørsler. Du selger både standard lagervarer samt skreddersydde løsninger. Ofte i samarbeid med vår konstruksjonsavdeling.
  • Følge opp både nye og eksisterende kunder, Følge opp tilbud du har gitt og ta tak i helt nye potensielle kunder/prosjekter.
  • Du samarbeider med kollegaer fra ulike avdelinger for å finne den beste og mest holdbare oppvarmingsløsningen for våre kunder.
  • Det er lite oppsøkende salg i hverdagen din, mere ett samarbeid med kunden for å kunne skreddersy en løsning som dekker deres oppvarmingsbehov.

Hva må du ha for kunne gjøre jobben?

  • Vi ser etter en initiativrik, positiv og utadvendt person som er en god relasjonsbygger og som evner å sette seg inn i kundens forventninger og behov. Du må ha teknisk/mekanisk interesse. Teamarbeid er noe du trives med, samtidig som du også kan jobbe selvstendig.
  • Du har gjerne en relevant høyere utdanning (salg, markedsføring, økonomi, elektro, mekanisk eller lignende).
  • Du har gode IT-kunnskaper (bruke pc og telefon i arbeidssammenheng, Du kan bruke Office-pakken, og evner å lære nye datasystemer).
  • Du kan kommunisere godt både på norsk og engelsk. Muntlig og skriftlig.

Vi verdsetter personlighet og personlige egenskaper fremfor utdanning og kompetanse. Om du ikke  tilfredsstiller alle punktene over, så send oss gjerne en søknad likevel.

 

Hva vi kan tilby deg:

Du får en interessant stilling i en solid lokal bedrift med gode kollegaer og konkurransedyktige betingelser. Du vil få varierte arbeidsoppgaver og mulighet til å forme din egen hverdag innenfor de rammene som naturlig tilligger stillingen. Kvinner oppfordres til å søke.

Arbeidsplass er ved vårt kontor på Kongsvinger, med mulighet for noe hjemmekontor. Noe reisevirksomhet må påregnes. Kan du starte om en uke, eller kanskje om en måned eller to? Send en søknad da vel!

Søknader vurderes fortløpende, og søknadsfrist er 12. mars.
Dersom du har noen spørsmål som gjelder jobben, kan du kontakte salgssjef Stian Gundersen på telefon +47 958 87 069.

Du kan sende søknaden og CV-en din til: stian.gundersen@norskebacker.no

Om arbeidsgiveren

Norske Backer er produsent og leverandør av oppvarmingsprodukter for landbasert industri og offshore. Mye av vår kapasitet innebærer produksjon av spesialtilpassede prosessvarmere laget etter kundespesifikasjoner. Med andre ord, vi håndterer hele prosessen, fra å definere kravene til å designe og produsere det ferdige produktet.

Over 50 års erfaring gjør oss til en leder i vårt felt, og en naturlig partner innenfor bransjen.

Vår fabrikk i Kongsvinger har ca. 50 ansatte og en forventet omsetning på 100 millioner kroner i år. Norske Backer er den eneste produsenten av varmeelementet i Norge. Disse kan bli brukt bl.a. i varmtvannsberedere, motorvarmere, rør- og panelovner, varmluftsbatterier, elektrisk bremsemotstand, oljeoppvarmere ol. Vi har mekanisk avdeling og avdeling for elektrisk styring til våre produkter.

Som en del av Backer-gruppen og NIBE formidler vi også salg av andre typer varmeløsninger produsert av konsernet.

Vi er ISO / ATEX / IECEX-sertifiserte