+47 62 82 88 28 | marked@norskebacker.no |

Backer Switch gir skreddersydde oppvarmingsløsninger

Et nytt tilbud fra Norske Backer AS skal gjøre det enklere for industribedrifter å bytte ut fossil oppvarming med strøm. Med Backer Switch får kundene skreddersydde løsningsforslag fra verdensledende kompetansemiljø.

 – Vi i Norske Backer AS ønsker å bistå næringslivet med overgangen fra oppvarmingsløsninger med fossile energikilder til løsninger som er basert på strøm. Backer Switch handler om at vi hjelper deg å finne en løsning som passer for din prosess og gjøre overgangen til grønnere energi enklere og mer sømløs, sier salgs- og markedsdirektør Stian Gundersen hos Norske Backer AS.

 

Energieffektive varmeløsninger

Norske Backer AS spesialiserer seg på produksjon og levering av innovative og pålitelige varmeløsninger. Med en historie som strekker seg over flere tiår, har Norske Backer etablert seg som en ledende leverandør innenfor elektriske varmeelementer og systemer. Produsenten er kjent for sin høye kvalitet, pålitelighet og skreddersydde løsninger som møter kundenes spesifikke behov.

Selskapet har et dedikert team av ingeniører og teknisk personell som jobber tett med kundene for å sikre optimal ytelse og effektivitet.

-Med fokus på innovasjon og bærekraft, er vårt mål og fokus å utvikle energieffektive varmeløsninger som bidrar til å redusere miljøpåvirkningen for våre kunder, sier Stian.

 

bildet viser en mann med ryggen til foran flere elementer
Store elektriske varmluftsbatterier for tørking av flis, hvor kun olje var tidligere oppvarmingskilde.

 

Kostnadseffektivt, tidsbesparende og bærekraftig

Backer Switch består av ulike faser, hvor de dyktige designingeniørene til Norske Backer AS bruker sin erfaring og kompetanse for å finne en best mulig løsning for den aktuelle virksomheten.

-I første fase vil vi ha en befaring for å kartlegge muligheter og begrensninger med anlegget ditt. På bakgrunn av denne befaringen går vi videre til fase to, hvor våre designingeniører finner konkrete løsninger som er skreddersydd for ditt behov og anlegg. Fokuset er at du bare skal bytte oppvarmingskomponentene i stedet for å måtte bygge om hele anlegget.

Dette er naturligvis kostnadseffektivt, krever mindre tid og er mer bærekraftig i form av mindre produksjon, sier Stian Gundersen.

-Videre i fase tre vil vi utarbeide en rapport og anbefaling til deg, slik at du selv kan vurdere veien videre. Om du velger å gå for vår løsning, vil våre dyktige produksjonsmedarbeidere spesialprodusere de komponenter vi har blitt enige om.

 

CTA