I ukene 28-31 har vi stengt grunnet sommerferieavvikling. Ønsker dere en riktig god sommer!

+47 62 82 88 28 | marked@norskebacker.no |

Bærekraftig utvikling

Vi i Norske Backer er opptatt av å ta vare på samfunnet og miljøet rundt oss. Vi har derfor satt et ekstra søkelys på bærekraftig utvikling, og har mange spennende planer fremover for å ta vårt ansvar for en grønnere og bedre fremtid. I sammenheng med dette har vi utviklet en egen femårig bærekraftsplan for 2023 – 2028. Planen består av både store og små mål, hvor noen av tiltakene er helt nye prosjekt, mens andre tiltak er forbedringer vi kan gjøre i eksisterende drift. Vi håper og tror at våre tiltak og forbedringer vil bidra til oppnåelse av enkelte av FNs Bærekraftsmål, og kanskje inspirere deg til å utvikle dine egne bærekraftsmål!

Vi har to mål som har større prioritet i første omgang. Disse er å installere solcellepanel på taket som skal dekke store deler av vårt strømbehov, og å bli flinkere til å utnytte materialer maksimalt for å unngå svinn. Vi kommer til å legge ut oppdateringer på både hjemmesiden vår og sosiale medier, og vi håper du ønsker å følge vår reise mot bærekraftig utvikling!

Vi er i tillegg ISO-sertifisert, og kan skilte med sertifisering for ISO 14001 og ISO 9001. Vi er stolte over disse sertifiseringene, da disse viser vår kvalitet, og at vi bryr oss om våre ansatte, samt eksternt miljø. Vi jobber alltid for å forbedre oss, og sertifiseringen både hjelper oss og understreker dette.