I ukene 28-31 har vi stengt grunnet sommerferieavvikling. Ønsker dere en riktig god sommer!

+47 62 82 88 28 | marked@norskebacker.no |

De gode tider fortsetter med brakstart på 2024!

I desember skrev vi en sak hvor vi stolt kunne fortelle at vi hadde rekordomsetning i et ellers så turbulent 2023.

2024 fortsatte slik fjoråret avsluttet, og vi har allerede første måneden i året overgått salgsbudsjettet vårt med hele 20%.

Til tross for at det ikke er nok strøm til alle produksjonsbedrifter som vil gå over til elektriske oppvarmingsløsninger, ser vi at salget vårt øker.

Vi har mange forskjellige kunder i ulike bransjer og industrier, men vi ser at vi har fått en liten overvekt av kunder innenfor offshore og marine siste året. Fokus på elektrifisering i disse bransjene, samt generelt, gjør at vi fortsatt ser lyst på fremtiden.

Mye av kapasiteten vår går til spesialprosjekter, både store og mindre. Det er stor aktivitet på nye prosjekter, ofte kunder vi ikke har hatt tidligere og som trenger «full pakke». Det vil si at vi beregner, kalkulerer og designer skreddersydde oppvarmingsløsninger spesialtilpasset for kundens anlegg.

Det er stor pågang fra kunder som ser på muligheten for å gå over til industrielle oppvarmingsløsninger som er strømbaserte. Stadig flere bedrifter blir påvirket av krav om rapportering, elektrifisering og reduksjon av utslipp, noe som påvirkeren fortgang i endringsprosessen. Dette er noe vi merker godt hos oss. Eksempler her kan være kunder som trenger utstyr som skal brukes på helelektrifiserte byggeplasser, elektrisk oppvarming av lokaler, olje, vann eller i en prosess. Her er vi spesialister! Vi kan designe, kalkulere og lage det aller meste av industrielle oppvarmingsløsninger.

Trenger dere en befaring?

Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning som passer for dere!