I ukene 28-31 har vi stengt grunnet sommerferieavvikling. Ønsker dere en riktig god sommer!

+47 62 82 88 28 | marked@norskebacker.no |

Vi støtter lokale bedrifter og initiativ: Engasjement for samfunnets beste

Som en bedrift forankret i det lokale miljøet, har vi alltid sett på det som en plikt og en ære å bidra tilbake til lokalsamfunnet som støtter oss. Det er derfor med stor glede og engasjement at vi støtter og samarbeider med ungdommene i RGB ub med en svært viktig holdningskampanje rettet mot å forebygge og redusere spredningen av nakenbilder blant unge mennesker. UiO definerer nakenbilder som seksualiserte bilder eller videoer, og det kan regnes som et nakenbilde selv om vedkommende på bildet har på seg undertøy, badetøy eller lignende. Deling av slike bilder gjennom å vise frem, videresende eller publisere uten tillatelsen av den avbildede personen regnes som spredning av nakenbilder.

Dette ungdommelige og engasjerende prosjektet har fanget vår oppmerksomhet, og vi ser det som en ære å kunne bidra til en kampanje som har en så direkte og viktig innvirkning på samfunnet vårt. Holdningskampanjen søker ikke bare å informere, men også å skape en bevisstgjøring rundt et problem som dessverre berører altfor mange unge i dagens digitaliserte verden.

Vi tror på viktigheten av å skape et trygt og kunnskapsrikt miljø for ungdommen vår, og dette prosjektet er en glimrende måte å fremme akkurat det. Det er inspirerende å se unge mennesker ta på seg ansvaret for å skape endring og bidra til en tryggere og mer opplyst fremtid for alle.

Vår støtte til denne viktige kampanjen er en del av vår overbevisning om at vi som lokale bedrifter har en unik mulighet til å påvirke positiv endring i samfunnet vårt. Vi ser det ikke bare som en plikt, men som en glede å kunne støtte opp om prosjekter som dette, som virkelig gjør en forskjell på grasrotnivå.

Vi oppfordrer andre bedrifter og enkeltpersoner i lokalsamfunnet til å bli med oss i å støtte denne verdifulle kampanjen. Sammen kan vi virkelig utgjøre en forskjell og skape en tryggere og mer opplyst fremtid for alle. La oss stå sammen om å støtte engasjement, kunnskap og endring for det beste for vårt samfunn!