Koblingsbokser

KOBLINGSBOKSER

Norske Backer har et stort utvalg av koblingsbokser. Disse kan brukes i kombinasjon med varme- og avrimingselementene i vårt standardsortiment eller til kundetilpassede konstruksjoner.

Koblingsboksene er beregnet for montering på varmeelementer med R1¼»–R2″-tilkobling. Boksene er dreibare slik at de enkelt kan plasseres riktig i forhold til kabelinntaket. Lokkene er produsert i karbonatplast eller støpt aluminium. Koplingsboksene leveres i sprutsikker utførelse, som tilsvarer kapslingsgrad IP 54.

Koblingsboksene leveres i ulike utførelser for å imøtekomme de fleste krav til termostat og temperaturbegrenser.

I sortimentet har vi også en koblingsboks i karbonatplast beregnet for bruk sammen med våre standard avrimingselementer. Koblingsboksen er produsert med kapslingsgrad IP 65

Koblingsbokser brukes for montering av ulike typer varme- og avrimingselementer, både for å beskytte den elektriske tilkoblingen og for å montere termostat og temperaturbegrenser.

Teknisk data

Materiale

Dimensjoner

Innfesting

Utførelse

Sikkerhet

Silium, karbonatplast, rustfritt stål
Se under eller vår standardkatalog
1 ¼’’ og 2’’

Uten termostat og temp.begrenser
Med termostat, 1-, 2- eller 3-polet
Med temp.begrenser, 1-, 2- eller 3-polet
Med termostat og temp.begrenser

IP54, IP65

Eksempler på bruksområder

  • Varmeelementer
  • Ulike typer bad

Relaterte produkter

Koblingsboks i silium, beregnet for montering på G 1 1/4» elementhode eller 1 1/2» elementhode. Boksen kan dreies for enkel tilkopling av kabler. Kapslingsgrad IP 54.

Koblingsboks i silium med lokk av karbonatplast, beregnet for montering på G 1 1/4–2» elementhode. Boksen kan dreies for enkel tilkobling av kabler. Kapslingsgrad IP 54. 

Koblingsboks i silium med lokk av karbonatplast, beregnet for montering på G2» elementhode. Boksen kan dreies for enkel tilkobling av kabler. Kapslingsgrad IP 54.

Koblingsboks i silium med lokk av karbonatplast, beregnet for montering på G2» elementhode. Boksen kan dreies for enkel tilkobling av kabler. Boksen leveres med koblingsstykke. Kapslingsgrad IP 54.

Koblingsboks i silium med lokk av karbonatplast, beregnet for montering på G2» elementhode. Boksen kan dreies for enkel tilkobling av kabler. Boksen leveres med koblingsstykke. Kapslingsgrad IP 54

Koblingsboks i silium, beregnet for montering på G1 1/4–2» elementhode. Boksen kan dreies for enkel tilkobling av kabler. Kapslingsgrad IP 54.

Koblingsboks i silium, beregnet for montering på G2» elementhode. Boksen kan dreies for enkel tilkobling av kabler. Kapslingsgrad IP 65.

Koblingsboks i silium, beregnet for montering på G2» elementhode. Boksen kan dreies for enkel tilkobling av kabler. Kapslingsgrad IP 65.

Koblingsboks for montering på 2″ varmeelement. Innebygd 3-polig termostat (30-90°C) og 3-polig temperaturbegrenser 110°C.

Koblingsboks K31E med elektronisk innstilling av ønsket temperatur. Utstyrt med elektronisk styrekort, som er formet til å monteres på våre 1½-2″ elementhode.

For samtlige gjelder:Temp.begr.: 3-polet, 110 °C, bryteevne A/V: 20/400

Trenger du et spesiallaget produkt til spesielt behov? Vi kan bistå!